НачалоDownloadsГалерияВидеоФорумиПотребители
Последни епизоди
Последни глави
Последно от форума
Потребител: Парола: Регистрирай се
Форуми

Дъщерята на Пейн

Отиди на страница « Предишна 1 2
Нова тема Нов отговор

Автор Съобщение
sakura_uchiha
Пуснато на: 06 Яну 2010г. 16:58:11 Заглавие: Дъщерята на Пейн
Цитирай


Мнения: 373
Ето още една простотия от мен . Знам , че има фик с такова заглавие във vboxa . Да ви кажа , че фика не е същия , само заглавието е същото .
1-ва глава
Слънчевите лъчи бавно влизаха в стаяата ми и огряваха всичко наоколко . Затопляха света и отпусналтото ми тяло на леглото . Вратата гледаща към прекрасната поляна с цветя беше отворена и песента на чуруликащите птички влизаше . Будна бях , но както обичах се излягах на леглото . Две от многото  възглавници бяха паднали наземята , както и завивката . Леко разтворих очите си и започнах да се прозявам . Розовите ми копринени пижами които се състояха от къси панталонки и потниче нежно глаеха красивата ми снежно бяла кожа . Стъпах с босия си крак на ламината и тръгнах към вратата . Излязох на вън стъпвайки на късо отрязания райграз и тръгнах към масата с чудната ми закуска . Майка ми , седнала на стола срещу мен ми наливаше сок . Седнх на стола и помирисах яйцата с бекон пред мен . Започнах бавно да ям .
-Сакура искаш ли днес да те подстрижа малко . - попита ме мама .
-Да , става . - отговорих защото красивата ми розова коса се спускаше до дупето ми . Доста беше пораснала
 Закусихме с майка ми и й помогнах да прибере масата . Точно когато щяхме да влизаме в къщата татко се провика .
-Конан ела веднага ! Ще правим събрание . - информира рижавия ми татко . Много ми се нерви като му кажа така .
-Добре, Пейн идвам . - отговори мама и веднага замени лъчезарната си усмивка с студено изражение и навлече черната мантия на червени облаци . Въздъхнах и се прибрах . Оставих леглото ми да го направи прислужницата докато си средвах косата . После и казах , че е свободна и си навлякох една червена рокля с две кръстосани презрамки на рърба , къса до коленете и черни пантовки . Вързах косата на конска опашка и излязаох на разходка . Взех дневника си и се запътих към любимото ми място .  
Стигнах бързо . Влязох под водопада на сухо и започнах да пиша за миналия ден . Докато пишех се унесох и заспах .
-Пльок, пльок , пльок ... -повратях си след всяка паднала капка от тавана на пещерата .
-Здравей , Сакура-чан . - стреснах се и от бързина си ударих главата .
-Здравей , Итачи-сан . - казах като се почесвах , че доста ме заболя от удара . - Защо винаги го правиш ?
-Кое ? - попита ме той с спокойния си тон .
-Да се промъкваш тихо и да ме стряскаш .
-Аз не се промъквам тихо , просто ти не ме чуваш . - засмя ми се той . След минутка пак заговори . - Не зъкасняваш ли ? Слънцето почти залезе .
-Къде ? - казах , но след една секунда сивото ми вещество се поразмърда . - О , не , не , не , не , не .... татко ще ме убие . - развиках се , като подхвърлих тефтера на Итачи и побегнах .
С утроена скотост стигнх до доужото в гората . Пейн ме чакаше. Отворих вратата и с бавни крачки влязох .
-Закъсня .- извика той и замръзнах на място .
-Ъ...такова .... . -тихо проговорих , но бях прекъсната от баща ми .
-Замъчи! - заповяда той . -До гуша ми дойде от твоите закъснения и глупави оправдания . Толкова ли си добра , че вече не мислиш да идваш на треннировки ?
-Ами ... мисля  че за съм достатъчно добра за годините си . - казах  тихо .
-Така ли ? Занчи госпожичката мисли , че е много добра . Добре тогава ! Сакура утре потегляш към Коноха ! Ще вземеш изпитите за генин и другите . Ако се провалиш ...-  прекръснах го .
-Няма да има ,, ако '' татко . Ще ги взема ! - каза горделиво и излезязох от доужото .

-------------------------------------------------
FЪккк all and have FЪн ^^
Изпрати съобщение
sakura_uchiha
Пуснато на: 08 Яну 2010г. 18:47:36 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 373
2-ра глава
Момичето вече се беше настанило в новия си апартамент . Алармата и звънна и тя стана . Облече си розовата рокля и си сложи лентата . Вече беше нинжа . Потегли към учлище .
Момичето влезе в стаята и се огледа за свободно място , имаше само едно .
-Може ли да седна тук ? - попита Сакура .
-Махай се ! - Ино блъсна Сакура настрани .-Добро утро Саске-кун .- въкликна синеоката .
-Ох , все едно ми пукаше далие ще седна до тоя глупак . - каза Сакура и седна в предния чин . Саске малко се поочуди на реакцията й . Беше свикнал всички да му се възхищават .
Ирука влезе в стаята и започна да представя Сак .
-Деца , това е Сакура Харуно . Тя е нова в града . Сега нека обявя отборите ........... - Отбор 7 ! Наруто Узумаки , Сакура Харуно и Саске Учиха ...- и продължи .
-Изчакайте учителите ви да дойдат . - каза сенсеят и се оттегли .
........
Всички бяха тръгнали освен Саске , Сакура и Наруто .
-Учителят закъснява .- каза момичето .
-Сега ще види той . - изхили се блондито и сложи гъбата на вратата .
-Н..нннн ... как беше ?- попита розовката .
-Наруто .- каза блондито .
-Така де , Наруто не мисля , че джоунин би се хванал на такъм скапан номер . В този момент учителят влезе и гъбата падна на главата му .
-Първото ми впечатление от вас е ... мразя ви ! - каза Какаши .
***********
-Аз съм Хатаке Какаши .- започна да се представя сеснсеят на трите нинжи .- Така сега сте вие наред . Ти най-отдясно .
-Казвам се Узумаки Наруто . Обичам да ям рамен , мразя да чакам за рамен . Хобито ми е да ям различни видове рамен . Мечтая да стана хокаге .
-Аз съм Сакура Харуно . Преди няколко дена се преместих тук , затова ще ви кажа малко . Най-добрия ми приятел е Итачи Учиха , баща ми се казва Пейн . Идвам от селото на дъжда . За разлика от баща ми не съм много силна , клана ми има способноста да използва 5-те вида чакра . Относно какво обичам и мразя не мисля да казвам .Целта ми е да взема изпитите и да се докажа на баща ми . - Саске намръщи вежди , както и Какаши при чуването на името Итачи Учиха .Та коя беше тя да познава такъв човек .
-Аз се казвам Учиха Саске .- Сакура малко се учуди когато чу Учиха . -Мразя много неща , всъщност нищо не харесвам . Аз нямам мечта защото един ден ще го направя . Ще възтановя клана си и ще унищожа един определен човек .
-Добре утре имаме мисия , сега довиждане . - каза учителят и изчезна в дим .
-Незнаех , че и ти си Учиха , тоест като Итачи-сан . - Сакура дръпна интереса на Саске .'' Как можеше едно момиче да познава брат му ? Каква беше тя ? Знаеше ли къде е той ?'' Питаше се Саске .
-Ще се видим утре сутрин ! - каза черешовото цветчи и си тръгна .Тя се прибра и започна да пише в дневника , след което легна да спи .


*********
-Закъсняхте сенсей - извика Наруто .
-Ами една черна котка мина през пътя ми и трябваше да обиколя . - започна да увърта Какаши .
След като ни обясни мисията и какво трябва да правим започнахме . Всички освен Наруто се скриха . Докато учителят се занимаваше с Наруто , Саске го атакува . Хвърлените кунаи на чернокоското уцелиха учителя , поне той така си мислеше . Изведнъж се превърна в каварими . Саске веднага побегна , за да се скрие . Учителя го последва , както и аз . Ченоокия използва малко тайджуцу , но не можа да си вземе звънче . Тогава използва огън , знам тази техника . Учителеят за миг изчезна . Изведнъж дръпна Саске надолу .Ченокоското се учуди и учителя започна да му говори нещо . Сега беше моментът . Направих знаците и с огън нападнах учителя . Той естествено , че избегна и политна нагоре , целейки да се качи на дървото . Но ... опс ... клонинга който му хвърли огън изчезна и той ококори очи от учудване . Появих се зад него и опрях двата си пръста в гърба му като направих същата форма .
-Танцуващата сянка .- промълвви той . Хванах го с ръце за кръста и го забих в земята . Направи отново каварими и застана срещу мен .
-Подценяваш ме сенсей .
-Да признавам наистина съм те подценил . Имаш много чакра за генин .
-Аз съм от специален клан .А сега се приготви защото ще ти покажа най-силната си техника .- казах спокойно и започнах да правя знаците . Какаши се учуди от многото ми знаци . Бях готова . Дръпнах ръката си встрани и разтворих шепата .
-Чидори ! - извиках и светкавици започнаха да се появяват .
Зърррррррррррррррррррррр
-О точно сега ли . - казах и си свалих ръката .

-------------------------------------------------
FЪккк all and have FЪн ^^
Изпрати съобщение
seXytyyyyyy
Пуснато на: 09 Яну 2010г. 14:36:47 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 427
искам продължение

-------------------------------------------------
Подписа на seXytyyyyyy
Изпрати съобщение
sakura_uchiha
Пуснато на: 12 Яну 2010г. 18:16:42 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 373
3-та глава
Прибрах се и след като е изкъпах седнах да си пиша на дневника :
Скъпо дневниче .
Вече съм част от отбор 7 . Днес имахме тренировка за уцеляване . Точно когато щях да направя чеидори звънеца звънна и се провалих на испита .
Вързахме Наруто на кола и ние със Саске започнахме да ядем . След това сенсея замина и трябваше да храня Наруто . След като Наруто глътна хапката си Какаши се поеви . Стресна ни много , но после започнахме да се управдаваме и казахме че сме отбор и трябва да раборим в еким . Той ни каза , че минаваме изпита . Проблема на тъпия учител бил да работим в екип , какъв простак . На сутринта имахме мисия . Трябваше да заловим една тъпа котка .Мисията беше успешна и отидохме да докладваме . Наруто започна да вика , че иска по хубава мисия . Утре сутрин съм на мисия и то с битки . Май се вълнувам . Сега ще говоря с Итачи-сан и ще си лягам .

Затворих дневника и седнах на пда . Направих знака и започнахме да си говорим с Итачи . ( ако помните в епизодите на Наруто как се сързват членовете на акатски . )
-Днес срешнах брат ти . - защвих горделиво . –Хубавичак е и спомена , че иска да убие някои дъръ-бъръ . Със Саске сме съседи . Итачи-сан искам да те питам нещо .
-Кажи .
-Ако започнат да ме разпитват за Акатски или ми направят някакво джуцу ?
-Взели сме мерки затова . Ако си спомняш , бяхме ти направили техника .
-А , да забравила съм . И забравих да ти кажа , че съм отбор 7 . Аз , Наруто Узумаки и Саске Учиха . Учителят ни е Какаши . Днес щях да използвам чидори срещу него , но нестана . Саске е силен но не може да се мери с мен .
-Да . Ти имаш уникални умения . Рзвиваш голяма скорост , имаш добро тайжуцу , можеш да правиш чидори , межеш да използваш 5-те елемента , много си умна .
-Да бе лъжеш .
-Не това е истина . И забтавих да спомена , че можеш да усещаш чакра . Имаш умения на джоунин . Сакура някой идва в стаята ми затова прекъсвам линията . - каза Итачи и прексъна . Станах от пода и отидох до прозореца . Погледнах звездите и видях Саске . Изглежда , че бяхме комшии .

На сутринта Саске беше първи на мяста , където трябваше да се срешнем отбор 7 . След мен дойде и Наруто .
Изминаха 2 часа и най-накрая Какаши-сенсей се появи .
-Здравейте , ученици . Закъснях , защото се бях отнесъл в размиси . Така , днес няма да имаме мисия . -каза набързо сенсеят и изчезна в дим .
-Сакура искаш ли да отидем да ядем рамен . попита ме Наруто . - кимнах и тръгнахме .
-Хей , шефе , как си ?
-Здравей , Конухамару . Искаш ли да дойдеш с нас на рамен ? - момчето се съгласи и тръгнахме , като то вървеше отпред . Изведнъж Конухамару се блъсна в едно друго момче . Той хвана Конухамару за ръката и го вдихна . По лената разбрах , че е нинжа от страната на вятъра .
-Пусни го Канкуро , за да не съжеляваш .-каза русокосото момиче , което стоеше до нинжата .
-Предлагам да си махнеш ръцете от него ! Веднага ! - изкрещя Наруто и сви ръката си в юмрук ,като се затича срешу Канкуро . Той мръдна с пръсти и Наруто падна . Видях го и веднага разбрах , че е кукловод .
-Какво беше това ! -запротестира отново Наруто .
-И ти ли си генин . Изглежда , че това село е пълно с загубеняци ! -каза момчето със боя на лицето и стисна в юмрук ръката си , засили се и ... хванах ръката му , като пуснах малко светкавична чакра , за да пусна Конухамару . Той извика и се отдръпна . Саске гледаше от дървото .
-Изчезвай ! - изсъсках му . Той ми се изнерви и махна завитата в бинт кукла от рамото си .
-Канкуро отдръпни се ! - изведнъж се появи още едно момче от другата страна на дървото .-Ти си провал за нашето село . - свих очи при думите му . - Забрави ли причинито поради , който сме тук ?- изведнъж червенокоското слезе долу . - Да тръгваме .-каза той и се обърнаха .
-Поакайте !
-Какво?
-По превръската ти познавам , че си от селото скрито в пясъка . Разбирасе земята на огъня и земята на вятръра са съюзници , но никой шиноби не може да влиза без разрешение . Каква е причината ?- зададох си въпроса бързо .
-На друга земя ли живеете , да не знаете какво става тук ?- попита ме момичето с ирония .-Ние сме генини от селото скрито в пясъка и сме тук заради изпита за чунин .

-Учителят пак закъснява . -опаках се набързо . Времето беше чудесно . Изведнъж Какшаи се появи .
-Хей ! Добро утро на всички . Съжалявам , че закъснях , но се загубих по пътя на живота . - излъга отново учителя .
-Така . Препоръчах ви за испита за чунин . Това са изпитните формуляри .- той подаде формулярите .-Който желае да се яви на изпита . Нека подпише формуляра и да дойде в стая 301 в академията три часа след обяд .
Когато стана 2 часа се срешнахме и тръгнахме към академията . Влязохме в зградата и се качихме на втория етаж като чухме , че има врява се спряхме . Усетих генжуцу . Двама глупака бяха застанали пред вратата и не пускаха никого да мине .
-Чупка на зад , за да минем . - изсъска Саске когато стигнахме .- И докато го правите преобарнете генжуцото . Фълшивият ви образ прозира . Качваме се на третия етаж . Хайде кажи им Сакура , сигорен съм , че преди всички си го видяла . Ти притежаваш най-острия ум и най-добрите анализаторски умения , трябва да си го разпознала . - похвали ме той като по чудо .
-Така е . - казах и се заблях нанякъде .
-Името ми е Рок Лии . Ти си Сакура , нали ?
-Ъ ...
-Моля те , стани мое момиче . Заклевам се , че ще те пазя с цената на живота си .
-Съжелявам , но не .-помъчих се да не бъде много обидно .- Хайде да тръгваме . - казах и повлекох Саске и Наруто . Слязохме по стъпалата и продължихме .
-Хей ! Почакай ! - обърнахме се и видяхме пак този ... как беше ... сетих се Лии .
-Какво искаш ?
-Искам да се бием ! Тук и веднага .-заяви момчето и скочи . -Предизвиквам те . Всички говорят за клана Учиха и колко страхотни са били .Смятам , че ти ще ми дадеш добра представа ... и освен това . - той ме погледна . О , Сакура , обичам те . -той започна да ми праща сърца , и естествено без проблем унищожих всички с пръст .
-Съжелявам Лии , но аз не изпитвам същите чувства към теб . - управдах се .
-Спрете! Тази откачалка е моя .-каза Наруто и тръгна към веждата .
-Давай тогава ! -каза Учихата . Лии отби Наруто по най-простия начин . Това момче използва тайджуцу , добра съм в тайджуцото и може да науча нещо от него . Наруто с ръце се подпря на пода и се помъчи да удари момчето , но той клекна и каза нещо като - Листна вихрушка . Тоя номер го знам . Наруто целуна стената и , мисля че припадна .
Саске се заслили срещо рошави вежди . Саске се направи юмрук , но в последния момент Лии изчезна .Учиха залитна от удара .
Саске направи шаринган .Фуклюо . На Итачи-сан шарингана е по як . Чернокоското се залили срещо веждата , но Лии го удари от долу . Е , добър е , но тези движения ги знам . Те продължиха да се бият с тайжуцу . Лии отново ритна господин фуклюо нагоре и застана зад него .
-Сянката на танцуващото листо .-каза и спусна бинта от ръцете си .-Свършен си ! - изведнъж един шурикен фръкна и удари бинта на лии в стената .
-Добре , достатъчно ! - каза една говореща костенурка . Боже , халюцинирам , ама не ! Лии отиде при костенурката и аз трябваше да хвана Саске , за да не се пребие . Божееееее мизрия . Отидох бързичко и го ванах . Вдигнах го .
-Добре ли си ?- смотанякът не ми отговори . Ах този малък негодник . Наруто се събуди .
Изведнъж някаква откачакла се появи върху костенурката , май беше сенсеят на веждите .

-------------------------------------------------
FЪккк all and have FЪн ^^
Изпрати съобщение
seXytyyyyyy
Пуснато на: 12 Яну 2010г. 21:07:55 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 427
хубаво е давай нататък

-------------------------------------------------
Подписа на seXytyyyyyy
Изпрати съобщение
sakura_uchiha
Пуснато на: 14 Яну 2010г. 18:50:40 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 373
4-та глава

Когато влязохме в стая 301 имаше много нинжи . Онова момиче се нахвърли на врата на Саске . Колко е жалка .
Изпита беше лесен е поне за мен . Десетия въпрос ни го обясниха и минахме .
Изведнъж през прозореца , скчупвайки стъклото , влезе една нинжа .
-Аз съм Митараши Анко , втория изпитващ .

Сутринта се срешнахме на определеното място .
-Kакво е това място ?-попита Наруто .
-Тук ще се проведе втория изпит . -започна да обеснява Анко .-Тренировачна зона 44 ... или по известна като Гората на Смъртта . Тестът преставлява опасна битка за намирането на тези свитъци .- тя показа два свитъка . -Ще се борите да вземете и двата свитъка - небесния и земния . Всички 26 отбора щте участват в испита . Половината от тях ще търсят небесния а другата половина- земния . Отборът ви трябва да донесе и двата свиръка .И още нещо - разполагате с ограничено време - 5 дни . Има няколко начина да бъдете дисквалифицирани . 1-Ако не можете да дойдете в наличието на тези 5 дни с двата свитъка в кулата , 2-Някой от отбора не е в състояние да продължи и 3-то и най-важно е никой , ама апсолютно никой да не поглежда съдържанието на свитъците . Вземете свитък и влесте от портата .-дадоха ни свитък и отвориха портата , влязохме .
Застанахме малко навътре в гората за да направим план - как да дейсваме .
-Ам ... аз трябва да отида да пишкам . -каза Наруто и отиде . Върна се след 2 минути . Имаше разлика ... сеих се ! Изведнъж Саске го удари и аз усъзнах защо . Изкарах кунай .
-Къде е Наруто ? Говори .- изсъсках .
-Да къде е раната на лицето ти ?- развика се Саске . Бях забравила да спомена , че Анко поряза Наруто .Така де , да се върнем .-Предполагам , не си знаел , че истинският Наруто е бил порязан преди да влезе в изпита . Освен това шурикена ти е на левия , а не на десния крак ! Истинсият наруто използва дясната си ръка , ти си левак ! - извика Саске .
-Добре , хвана ме . Сега предай свитъка .-каза нинжата и нападна . След като Саске хвърли огнени топки към него той ги отскочи и застана зад Учиха . Реших , че е време и аз да се намеся . Застанах зад нинжата и му счупих врата .

-Това доказва , че не можем да се доверим на външноста . Трябва да измислим начин да се разпознаваме .
-Какво да правим ?
-Нужна ни е парола .
-Какъв вид парола ?
-Тайна дума , която само ние да знаем . Служаите внимателно защото няма да повтарям - Кога настъпва часът на нинжата ?Отговорът е - Нинжата издебва точния момент , тогава когато врагът спи и защитата му бездейства , а уръжието му се търкаля в тишината на ноща . Тогава и настъпва часът на нинжата . Запомнихте ли го ? -кимнах .
-Нямаш ли нещо по-късо ?-оплка се Наруто .
-Не Наруто , това е ! - изведнъж силен вятър духна и фръкнахме настрани . Аз и Саске мяхме близо но Наруто фръкна много назад .
-Хей ! Добре ли сте ? - попита Наруто като бягайки се приближаваше .
-Не се приближавай ! Каква е паролата ?- попитах като изкарах кунай .
-О , никакъв проблем . Нинжата издебва точния момент , тогава когато врагът спи и защитата му бездейства , а уръжието му се търкаля в тишината на ноща . Тогава и настъпва часът на нинжата .- заедно със Учиха хвърлихме кунаите си по така изглеждащия Наруто .
-Какво беше това ? Можеше да ме убиеш . - изплака .
-Разкрит си ! Наруто не може да запомни това и да го каже правилно дума по дума . Покажи се който и да си ! Купонът свърши .
-Кажи ми ! Ако съотборникът ти е пълен глупак защо ти е парола ?
-Тя не беше толкова предвидена за Наруто , колкото за някой , който е случайно наблизо и може да ни подслушва . Това бе капан и вие се хванахте в него .
-Впечатлена съм .-каза нинжата и направи някакво генжуцу . Ужасяващо , не можех да се мърдам от страх . Паднах на колене и чувах пулса на главата си .Започнах да треперя и да дишам по бързо . Когато се взирам в очите й усещам жаждата и за кръв . Не усазнавах какво ставя , просто паднах на колене .
-Страхът ви е парализирал .-тя хвърли два куная . В последния момент Саске ме грабни и отскочи . Имаше рана на кръка . Започнах да се оправям , трябваше да се размърдам и да покажа коя е дъщерята на Пейн ...

-------------------------------------------------
FЪккк all and have FЪн ^^
Изпрати съобщение
seXytyyyyyy
Пуснато на: 14 Яну 2010г. 21:27:46 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 427
и после

-------------------------------------------------
Подписа на seXytyyyyyy
Изпрати съобщение
sakura_uchiha
Пуснато на: 15 Яну 2010г. 21:50:45 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 373
5-та глава

Змия ни нападна и оскочихме Саске на ляво , аз на дясно . Змията последва него и той хвърли шурикени . Влечугото падна и кожата му се пречупи . От вътре излезе нинджата .
-Подушвам страх и отчаяние .- тя се изви по клона и тръгна към Саске . Няколко куная и шурикена се забиха точно пред нея .
-Изглежа дъм дошъл точно навреме .-развика се Наруто , като стоеше на дървото малко над нас .
-Добре щом това искаш .-каза Саске и изкара свитъка . - Вземи го и ни остави намира . -какво бълнува той ? Как просто ще дъде свитъка ? Е стига писна ми да стоя встрани като малко безпомощно момиче ! Сега се намесвам .
-Какво ?! Да им дадем свитъка просто ейтака ? В никакъв случей . - простестира Наруто и аз кимнах . За пръв път да съм съгласна с него .
-Умно и много разумно . -каза змиюоподобното . Саске хвърли свитъка и Наруто веднага го взе .
-Престани да се правиш на герой Наруто ! - извика Учихата и получи удър от Наруто .
-Пълен глупак ! Не знаеш какво правиш .-извика Саске .
-Ако вие няма да ми го дадете , аз ще си го взема . -каза нинжата и дръпна ръкава си като направи някаква техника . Блондито се засили към нея .
-Призовавам джуцу .-каза тя и огромна змия се появи под нея . - да , да май се сещам . Възможно ли е ? Това май е Оручимару . Знам тази техника , негова е . Не неможе да бъде . Ако е така трябва да спася момчетата преди да ги е убил !
-Наруто ! - извиках когато го нападна гигантската змия . Той се удари на едно дърво и започна да пада . Извднъж чакрата всякаш преля и той започна да удря змията . Очите ... видях му очите ! Той е Кюби . Толкова се бях увлекла в размисли ,че едва сега видях положението в което се намираме .
–Пет зъбчатов печат . -каза тя и захвърли Наруто . С два куная го закачих на дървото .
-Саске ! Какво ти става ? Размърдай се глупако ! - извиках .-Страхливец!
-Не ! -кресна той и шарингана се появи в очите му . Взе два куная като единия го ухапа . Той се засили , отскочи и хвърли кунайте . Нинжата започна много бъзро да бяга околко Саске . Той се помъчи да го удари с огън . Той я хвана и я забучи в земята .(с главата надулу ) Тя се превърна в кал и удари Саске . Изведнъж той я ритна с крак и дръпна корда и атакува отново с огън . Отидох при него , защото чакрата му почти беше прибършила .
Той ( Оручимару ) стана с прегоряло лице .
-Оручимару ! - изсъсках . Погледна ме и съм сигорна , че се запита коя съм аз и как така знам за него . -Мамка ти ! - извиках и за миг вече бях зад него . Направих чидори и го ударих . Сигорна бях , че го ударих , но изглеждаше всякаш му нямаше нищо . Той направи знак и изкара главата си , тоест удължи врата си и ухапа Саске .
-Прокълнатият печат ?! Ах ти ... -изсъсках и тръгнах срещу него с огън , но моя огън къде къде беше по различен от на Саске . С огънп хвърлих шурикени и кунай . Той се учуди от възможнистоте ми .
-Коя си ти , че да имаш такава огромна сила и да надминаваш младия Учиха ? - запита ме той като ми се закани и се облиза с език .
-Дъщерята на Пейн ! Сакура Харуно .- извиках му .Той се учуди .
-Сега разбирам от къде идва тази сила ...-каза и потъна в дървото . Изгубих чакрата му сякаш се испари .
Нямаше време да мисля за Оручимару , трябваше да помогна на Саске и Наруто .

Занесох ги на безопастно място и се помъчих да ги излекувам . Сменях кърпите им .
Чух шум ! Свърлих кунай на катеричката която щеше да развали капана , който съм подготвола . Не искам неканенни гости . Докато катеричката бягаше ... какво? Има хартиена бобмба на гърба й . Някой ме наблюдава . Направих знак и започнах да търся чакра . Един, двама , трима . Трима са .
-Каква бдиелност . Та ти спиш .
-Най накрая се показахте .- казах спокойно .- Какво ми става да се вълнувам толкова ? Аз съм силна , много силна . Обучавана съм от хора , който нокой не би искал даже да познава . Я стига съм треперила от страх . Студенокръвие и спокойствие . Точно така , сега ще им разкажа играта .
Те скочиха нагоре . Активирах другия капан , но те счупиха дънера .
-Хм...
-Не бъди толкова самоуверена .-предупреди ме единия нинжа .
-Ураган от листа . -извика Лии и ги изрита. Той пък от къде се взе ?
-Кой си ти ?
-Казвам се Рок Лии .
-Какво правиш тук Лии ? -попитах го ималко изнервена . Боже аз кога ще се бия ? Защо винаги някой изкача пред мен !
-Аз винаги се появявам когато попаднеш в беда Сакура .
-Но в този изпит аз съм твой враг .
-Сакура вече ти казах -Ще те защяитавам с живота си .
-Благодаря , Рок Лии .
-Май нямаме изпбор . - нинжата подаде свитъка им на едно момче .- Заку ти се погрижи за Саске , а аз ще се заема с този .-каза и тръгна към Лии ,който си свали бината от ръката . Той изчезна и удари нинжата с крак отдолу . Заедно с нинжата и той отскочи . С бинта обви нинжата и го хвана . Завътря го точно преди да го удари в земята и се отдръпна за да не пострада и той . Веждата се изтощи . Той тръгна да атакува но го спрях с ръката си .
-Лии от тук поемам аз . - казах и за всеки случай набъзо направих броня от земя . Изглеждах както обикновенно ,но като някой ме удари атаката му се оръщаше към него . Нинжата дръпна ръкава си и тръгна срещу мен . Започнах с тайжуцу . Удари ме с това нещо на ръката си , но заради бронята не се получи . Престорих се и паднах .
-Дотон ! - извиках и той до глава поръна в земята .
–Какво ?! -извика той . Приятелят му ме атакува с вятър . В такъв случай не можех да използвам огън , не огън но да вода . Направих няколко знака .
-Суйтин ! Воден дракон .-изведнъж земятча се разтресе и отстрани всякаш е гейзер избликна вода . Той срещу мен изпрати голямо количество вятър и аз заповядах на дракона да атакува и се сблъскахме .
Изведнъж зад мен застана третата нинжа и ме хвана за косата . Съвсем бях забравила за нея .

-------------------------------------------------
FЪккк all and have FЪн ^^
Изпрати съобщение
Uchiha member
Пуснато на: 15 Яну 2010г. 22:34:07 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 491
това ми звучи като преразказ на анимето...доста оригинално

-------------------------------------------------
【玉】 【天地】
Изпрати съобщение
hinata1456
Пуснато на: 26 Юли 2013г. 13:04:44 Заглавие:
Цитирай


Мнения: 1190
of kakto vinagi glavnqt geroi e sakura!q stiga ne go prerazkazva cqloto de!

-------------------------------------------------
Моето забавление. Хич не ми пука от твоето мнение. Няма да чакам разрешение нито твоето наранение.
Подписа на hinata1456
Изпрати съобщение

Нова тема Нов отговор

Страница 1 от 2 Отиди на страница « Предишна 1 2
Бърз отговор